Norges største dyrebutikk

animals

Nesttun: 55 91 30 70

Åsane: 55 19 33 78

Fugler

Fugler

I våre butikker finner du alltid et utvalg tropefugler i fine farger. Mange av dem kan bli tamme og lære å snakke.

 • Undulat

  Vi har som regel alltid et stort utvalg av undulater - voksne så vel som redeunger. Undulaten er den mest populære tropefuglen fordi den lett blir tam og kan lære enkelte ord. Det er viktig å få en undulatunge når den er fem uker og at det er en hanfugl - da det er de som er enklest å få tam. En morsom undulat å ha er den som spiser frokost med deg, er med i dusjen, sover middag sammen med deg, sitter på skulderen og liker å være med overalt. Vi må pesisere at selv om du får en han og den er ung er det ikke alle fugler som blir som dere ønsker.

  Undulat
 • Nymfeparakitt

  Nymfeparakitt er den mest vanlige og tillitsfulle parakitten i handelen. Det er vanligvis lett å få tak i unge fugler som lar seg temme. Spør gjerne våre ansatte om tips og råd for å temme din fugl.

  Nymfeparakitt
 • Kanarifugl

  Tidvis godt utvalg av kanarifugler. De vanlige fargene er gul, rød, hvit og broget. Kanarifuglen er kjent for sin fantastiske sang. Har du flere høres det ut som en intens vårdag selv midt på vinteren. Dersom du har par får de lett egg og unger.

  Kanarifugl
 • Zebrafink

  Zebrafink er den aller vanligste, og en av de minste av våre burfugler. En livlig fugl som passer godt til nybegynnere da den er hardfør, nøysom, alltid på farten, bygger lett rede og får lett unger. Har du et slikt par er det alltid liv rundt deg. Hannen har en beskjeden sang og en morsom oppførsel når han danser for damen sin.

  Zebrafink
 • Diamantfink

  Diamantfink er en kraftig finkefugl som bør ha god plass og ikke settes sammen med mindre finkefugler i for lite bur. Hvis du er heldig å få et par er den realtivt lett å formere. Utseende har denne fuglen med seg, men det er vanbslig å se forskjell på kjønnene. Du skiller mellom han og hun på at hannen synger.

  Diamantfink
 • Goldsamadin

  Goldsamadin har så avgrensede og fine farger at nesten ikke er til å tro! En stille, rolig og forsiktig fugl. Disse liker godt en redekasse til å sove i og bygge rede i. Sangen er beskjeden og det er bare hannen som synger.

  Goldsamadin
 • Dvergpapegøye

  Dvergpapegøyer finnes i mange forskjellige utgaver. Den vanligste er rosenhodet dvergpapegøye. De som sees sjeldnere er sorthodet dvergpapegøye og Fishers dvergpapegøye. Disse kan holdes som par eller enslig fugl. Dvergpapegøyen har en kraftig stemme så man må tåle høye lyder.

  Dvergpapegøye