Norges største dyrebutikk

animals

Nesttun: 55 91 30 70

Åsane: 55 19 33 78

Om oss

Norges største dyrebutikker!

Midtun Zoo Nesttun og Åsane er to av Norges største og zoobutikker, vi har det største utvalget, de laveste prisene og de mest kunnskapsrike ansatte.

Enormt vareutvalg

Vareutvalget er enormt og butikken har alt du kan tenke deg av utstyr til de fleste husdyr. Vi har utstyr til hund, katt, fisk, smådyr, fugler, reptiler, due, hest, høns med mer. I tillegg finer du et godt og variert utvalg av dyr som fisker, insekter, smådyr og fugler.


Levende dyr

Om du er på jakt etter et nytt marsvin, kanin, undulat eller hamster finner du alltid dette i vår butikk, eller om du har lyst på andre arter er utvalget variert. Vi har somregel unge dyr som er lett å få tamme. Utstyr til disse dyrene finner du i alle tenkelige variasjoner. Som i de andre avdelingene finner du alltid kunnskapsrike ansatte på jobb for å hjelpe deg.

Store foravdelninger

Foravdelingen til hund og katt er alene på rundt 500 kvm. Her kan du få eksperthjelp til å finne riktig mat til din hund eller katt.

Alt i utstyr

Butikken har alt tenkelig utstyr til hund og katt, og man bør komme innom for å se på det enorme utvalget. Det er alltid gode tilbud å finne her.

Akvarie- og Damspesialiste 

Midtun Zoo er også damspesialisten og butikken fører alt man trenger for å lage den perfekte hagedammen. Kom innom for en prat med kunnskapsrike mennesker.

Akvarieavdelingen inneholder også produkter fra de fleste kjente produsenter, og i akvarieutstillingen kan du se samtlige akvariemodeller fra Aquael, Akvastabil og Juwel. De fleste modeller blir også lagerført, så man slipper å vente på sitt nye akvarie.